Menu Close

Persediaan Sebelum Manifestasi Wang Lotto

Fasa penyediaan adalah perlu untuk mengelakkan kekecewaan. Jeda sebulan daripada bermain lotto dan sediakan diri anda untuk peralihan kepada permainan yang lebih baik. Mungkin anda masih belum merasai keseronokan yang sebenar dan mendalam apabila anda memulakan perjuangan anda untuk mengubah perkara. Saya melakukannya dan saya tahu bagaimana keadaannya. Kita cenderung untuk tidak menerima untuk berubah dengan begitu mudah. Tetapi saya memberi jaminan kepada anda bahawa apabila anda benar-benar mula mengubah walaupun perkara buruk yang kecil mengenai wang dan konsep lama tentang lotto, semua kesusahan kewangan anda dan setiap perasaan terdesak lain yang anda miliki tentang wang, mula keluar dengan cepat satu demi satu mega888 apk.

Percaya atau tidak, tetapi anda mempunyai kuasa untuk mencipta kelimpahan dalam hidup anda, jika anda bersedia untuk menjadi aktif dalam pengertian ini sudah tentu. Hapuskan secara beransur-ansur sistem pemikiran dan perasaan negatif lama anda, dan cuba sesuatu yang baru sepenuhnya. Salah satu daripada banyak kemungkinan lain ialah sistem lotto anda. Mulai hari ini, lihat ia sebagai kemungkinan mudah untuk membuat wang. Pergi ke akar umbi apa yang mempengaruhi perasaan cabaran kewangan anda, hapuskan corak pemikiran lama tentang lotto, dan gantikannya dengan latihan berikut di bawah, dan anda akan melihat di depan mata anda bahawa segala-galanya berubah dengan cepat.

1} Pilih pemikiran baharu yang positif Daripada:” Saya tidak pernah cukup wang “, mula ulangi:”Saya sedang dalam proses untuk membuat banyak wang”. Daripada memegang konsep bahawa lotto ditipu, ubahnya dengan: “Tiada apa-apa sebab untuk menipu loteri”. Teras perjuangan anda dengan wang, datang dari satu tempat yang anda tidak pernah terfikir untuk melihatnya. Ia datang dari sumber yang tidak berpengalaman lagi dalam fikiran anda. Setiap pengalaman kesengsaraan kewangan, datang dari punca yang dipanggil “Tidak pernah saya mempunyai wang yang cukup”. Setiap kali anda mengikuti apa-apa idea, dalam kepala anda, selepas dua perkataan ajaib “Saya”, anda akan nyata apa yang berikut. Dan apa yang berikut, datang dari kepercayaan anda yang terletak di minda bawah sedar anda.

2) Simpan rahsia ini untuk diri sendiri. Apabila anda mula memberitahu ke sebelah kanan dan kiri, tentang niat anda untuk membuat wang dari loteri, anda kehilangan rahsia anda dan keupayaan anda untuk merealisasikannya. Tiada siapa yang akan menggalakkan anda. Ingat, anda tidak perlu meminta kelulusan daripada sesiapa. Tetap kuat di atas kaki dan keputusan anda.

3) Tarik minda bawah sedar anda dengan keyakinan bahawa anda akan berjaya. Kuncinya adalah dengan beralih daripada sebarang corak pemikiran yang buruk dan mempunyai keyakinan dan konsistensi emosi. Pada mulanya anda mungkin terharu dengan keputusasaan kewangan, dan anda tidak akan benar-benar merasakan bagaimana rasanya menjadi bebas dari segi kewangan. Tidak mengapa untuk terus mengesahkan kenyataan positif dan berpura-pura anda melakukan yang lebih baik dan sebenarnya anda tidak begitu baik. Dengan cara ini kita mula membersihkan fikiran kita. Setiap kali anda mula-mula beralih daripada mana-mana tabiat lama, ia akan mengambil sedikit masa sehingga anda dapat merasakan perubahan yang baik. Tidak lama lagi, akan tiba satu hari dan percayalah, ia akan datang dengan pantas, apabila teknik ini bukan hanya dari aspek mekanikal, dan anda akan merasakan kelimpahan yang sebenar. Kemudian anda akan mempunyai akses penuh untuk berhubung dengan perasaan kebebasan kewangan. Apabila anda berhenti menyemai minda kesedaran anda dengan pemikiran yang mengganggu dan anda akan berasa benar-benar bebas dan yakin, maka anda secara semula jadi akan tiba ke domain kelimpahan. Dan kemudian anda akan mula bermain lotto semula.

4) Rahsia besar terbongkar. Semua isu kewangan, bukan sahaja merujuk kepada medan lotto, datang daripada pemikiran negatif dan ketakutan, atau pemikiran yang serupa dengannya: “Saya tidak pernah mempunyai wang yang cukup”. Kemungkinan besar fikiran anda telah menetapkannya, dengan kekeliruan anda sendiri yang mungkin berbunyi seperti ini: “Saya perlu bekerja keras untuk mendapatkan wang yang tidak pernah cukup untuk keperluan asas”.

Setiap hari untuk bulan berikutnya, saya menjemput anda untuk menyemak dalam diri anda, perasaan anda tentang hubungan anda dengan wang. Jujurlah dengan diri sendiri dan terokai sejauh mana anda telah sedar daripada keadaan anda di sekeliling menjadi miskin. Sabar dengan diri sendiri. Saya makan sensasi ini. Anda perlu tidur, bernafas dan makan perasaan “Saya dalam proses membuat banyak wang” sebelum anda akan mula memanifestasikannya dalam dunia fizikal.

Apabila anda mula-mula membuka mata pada waktu pagi, ambil detik-detik berharga ini untuk mengalihkan perhatian anda kepada apa yang berlaku dalam diri anda dan tahan visualisasi dan perasaan selama yang anda boleh, “Saya dalam proses menjana banyak wang.”. Apabila anda mempertimbangkan secara mendalam bahawa anda sudah bersedia, dan membayangkan apa yang berlaku dalam diri anda, anda akan tahu bahawa, secara semulajadi anda membentuk anjakan untuk kewangan anda dan kini anda akan dapat menarik banyak wang daripada loteri. Ia akan berlaku dengan cara yang akan mengejutkan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *