Menu Close

Kad Mana Yang Harus Saya Lakukan Pada Kejohanan Sit N Go?

Adakah anda tertekan kerana anda tidak tahu bahawa kad mana yang harus dilakukan dalam kejohanan Sit N Go? Baiklah, baca ini hari ini untuk mengetahui.
Memperolehi kejohanan Sit N Go secara on-line adalah kaedah yang sangat baik untuk menerima banyak pengetahuan dalam poker dengan harga yang sangat rendah. Anda juga boleh melakukan ini dengan cepat. Namun tidak ada gunanya bermain mereka setiap kali anda kehilangan dan oleh itu membuang masa dan wang anda.

Inilah ejen misteri. Anda mesti betul-betul berlatih untuk tidak bermain. Sekiranya anda hanya bermain untuk keseronokan dan pengalihan yang bagus, anda tidak akan memperoleh peningkatan dan anda juga tidak akan mendapat wang. Adakah anda ingin mengambil tempat asal dan memenangi lebih banyak wang?

Langkah pertama untuk memenangi kejohanan Sit N Go Mega888 Download adalah bermain dengan kad yang betul. Sekiranya anda bermain dengan kad yang hampir tidak mempunyai prospek berjaya, anda pasti akan kalah. Jadi kad mana jika anda bermain sekarang?

Kad Mana Yang Harus Saya Main Di Kejohanan Sit N Go?

Kad Berkualiti Terbaik

Di atas semua kelas anda mahu bermain kad yang terbaik dalam permainan ini.

Biasanya, dalam hampir semua senario, anda mungkin perlu menggunakan kombo kad ini.

Kad Mana Yang Harus Saya Main Di Sit N Go?

Pasangan Poket

Pasangan poket pasti akan menjadi kad paling hebat mutlak dari keseluruhan permainan. Anda kini mempunyai tangan lurus ke atas. Kurangkan poket anda yang lemah, jadi berhati-hati dengan jenis yang sangat rendah.

Hampir selalu bermain pasangan kasino ke dalam kegagalan. Sekiranya flop adalah semua kad yang boleh lebih besar daripada set poket anda, maka berhati-hatilah. Walau bagaimanapun, sekiranya mereka menurun, betul, anda mempunyai kumpulan teratas – dan tidak ada badan yang memahami!

Kad Mana Yang Harus Saya Lakukan Di At N Sit?

Penyambung yang Sesuai

Penyambung yang sesuai adalah beberapa kad yang berurutan, termasuk 2-3 atau 56 atau 8-9 atau 1-J. Juga, mereka mestilah sesuai dengan pakaian yang tepat.
Semua ini adalah kad yang baik kerana mereka mempunyai peluang baik untuk mendarat secara lurus, atau flush, atau draw straight atau flush draw pada flop. Straights dan flushes adalah tangan yang tidak diragukan lagi dan juga bersama-sama dengan kad-kad ini yang dapat anda “merayap” lawan anda.

Oleh itu, anda mungkin tertanya-tanya sama ada anda akan menemui kad tambahan yang bagus untuk persembahan di kejohanan Sit N Go. Baiklah, tentu ada, tetapi ia bergantung pada pelbagai perkara lain seperti kedudukan meja, ukuran timbunan, jenis pemain dan fesyen, wakil meja makan, gambar, dan sebagainya dll.

Saya tidak dapat memastikan semua ini sekarang, oleh itu saya akan memberi anda rahsia kedua untuk membantu anda sendiri. Ini adalah ini. Kunci untuk kejohanan Sit N Go yang menguntungkan adalah sentiasa mengetahui cara untuk memenangkannya. Pengetahuan lebih lanjut yang mungkin anda perolehi tentang cara bermain dengan poker dana lebih lama yang boleh anda menangi. Ada kepentingan langsung. Oleh itu, saya menggesa seseorang untuk keluar dan terus belajar kerana ini boleh menjadi rahsia pencapaian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *